Pressing av frukt og bær

Epler:


I år tapper vi eplejuice på bag i boks 3l. Eplene blir presset og juicen blir varmet opp (pasteurisert) og tappet. Vi tilsetter ingen konserveringsmiddel.
Safta har 1 års holdbarhet.
På denne måten blir eplene blandet med andre sine epler.

Det koster kr. 100,00 per bag i boks.
Det trenges ca. 5-7 kg epler til en 3 liters bag i boks.

Ønsker dere saft fra egen epler da tilbyr vi rå saft ubehandlet på dunk, men juicen har kun 2 dagers holdbarhet. Så man må enten fryse safta eller varme opp og tappe på flaske.

Det koster kr.10,00 per kg epler å presse.
Dunk på 5 liter får dere kjøpt hos oss. (kr.25,00).

Vi tar imot frukt/bær til safting på mandager og tirsdager 09:00-14:30 og vi har pause fra 12:00-12:30. Det tar 1 til 2 uker til safta er laget.

 

Solbær, rips og plommer:

 

Første alternativ:
Dere kan levere fra 2kg og oppover, og dere får en 0,7 L flaske til én kg bær

Bærene (rips og solbær) blir blandet sammen med andre sine bær slik har vi nok mengde til å starte safting, så det blir rips/solbærsaft som sluttprodukt.

Saften er tilsatt økologisk rå rørsukker 33% (konsentrertsaft), skal vannes ut (en del til 3 deler vann).

Det koster kr.35,00 per flaske

Uåpnet flaske har minst 1 års holdbarhet og lagres i kjeller temp. Åpen flaske har 3 ukers holdbarhet i kjøleskapet.

Andre alternativ:

Vi kjøper bærene kr.25,- pr kg

Åpningstider: Man – fre 9-14:30 og vi har pause 12- 12:30

One thought on “Pressing av frukt og bær

  1. admin Post author

    Hei. Safteriet ønsker at folk IKKE sender spørsmål på denne siden, men går inn på Kontakt og sender mail, melding eller ringer oss. Det er lettere for oss slik. Spørsmål her VIL IKKE BLI BESVART.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *